UPDATE Tentativă de suicid la metrou. Bărbatul care s-a aruncat în fața metroului la stația Titan a supraviețuit

| 23 apr, 17:15

UPDATE Bărbatul care s-a aruncat joi în fața metroului la stația Titan este în viață, iar un echipaj SMURD îl resuscitează, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Bogdan Ghebaur.

Bărbatul are 48 de ani, a mai precizat sursa citată.

După ce a fost scos de sub tren, bărbatul nu se mai mișca, însă medicii au descoperit că respiră și au început manevrele de resuscitare.

Din primele cercetări efectuate de Poliția Metrou se pare că bărbatul s-a aruncat în fața metroului și nu a fost împins.

"Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 16,30. Un echipaj SMURD s-a dus la fața locului, dar bărbatul nu mai mișca. Din primele cercetări efectuate de Poliția Metrou se pare că bărbatul s-a aruncat în fața metroului", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Bogdan Ghebaur.

În continuare urmează să fie identificat cadavrul și se va deschide un dosar de moarte suspectă, urmând să se efectueze și autopsia, a mai precizat Bogdan Ghebaur.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ