Vitalie Proca, bolnav de TBC, PLIMBAT cu duba prin oraș

| 15 iun, 08:49

Ucigaşul plătit Vitalie Proca, autorul atacului cu Kalaşnikov din cartierul bucureştean Vitan, este un pericol chiar şi în arest. Deşi basarabeanul are TBC, o boală extrem de contagioasă, el a fost plimbat cu duba alături de alţi deţinuţi şi ţinut în sala de judecată, unde a stat ore în şir.

Astfel sănătatea a zeci de persoane a fost pusă în pericol, inclusiv pe cea a judecătorului, scriu jurnaliştii de la bzi.ro.
Vitalie Proca a fost transferat la spitalul penitenciar încă din luna martie, însă, angajaţii de la Penitenciarul Rahova nu au anunţat instanţa că acesta are tuberculoză. În urmă cu trei ani, Bogdan şi Răzvan Mararu, doi lideri interlopi din Piatra Neamţ, l-au angajat pe Vitalie Proca pentru a-l ucide pe rivalul lor, Ioan Dumitru Mironescu.

Citeste si: O profesoară din România a infectat cu TBC 150 de elevi de liceu

Proca l-a confundat însă pe Dumitru Mironescu şi l-a împuşcat pe un anume Răzvan Isăilă, pe care l-a urmărit în zona casei acestuia din Vitan.

Cetățenii moldoveni Vitalie Proca și Ion Druță au fost trimiși în judecată pentru tentativă de omor, în dosarul privind atacul armat din 26 noiembrie 2012, petrecut în cartierul Vitan din București. Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti l-au trimis în judecată pe Vitalie Proca, în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor calificat şi deosebit de grav şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ