UPDATE: Şocant! Sirianul de 53 ani a fost ucis de SOŢIE. Cadavrul a fost găsit într-un geamantan

| 16 apr, 08:53

Sotia sa si amantul ei si-au recunoscut vina in fata procurorilor. Ancheta ca continua insa pentru a aduna si noi probe. Potrivit raportului IML barbatul originar din Siria a fost ucis inca din decembrie cu ajutorul unei supradoze de calmante. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti i-au reţinut pe Andreea Maria Pătraşcu, soţia lui Haj Saleh Moustafa, şi pe amantul acesteia, ei fiind suspectaţi de crimă.

Soţia a fost printre primele persoane audiate după macabra descoperire, însă le-a spus anchetatorilor că nu îşi văzuse soţul de mai multe zile, cu toate că el era dat dispărut de patru luni. Femeia voia să divorţeze de sirian şi chiar avea un iubit, care a fost şi el reţinut, anchetatorii suspectând că a fost complice la crimă.

Procurorii i-au audiat apoi pe cei doi, iar Andreea Maria Pătraşcu a recunoscut crima. Femeia le-a povestit anchetatorilor că şi-a ucis soţul punându-i în mâncare şi băutură câteva zeci de somnifere şi asfixiindu-l, apoi, punându-i o pungă de plastic pe cap. De asemenea, ea a explicat că a plănuit şi pus în aplicare totul cu ajutorul amantului, cu toate că avea o fetiţă de 9 ani împreună cu Moustafa Haj Saleh, copilă care va rămâne acum fără ambii părinţi.

El a fost dat dispărut încă de acum 5 luni. Cetățeanul sirian era căsătorit cu o româncă și avea un copil de nouă ani. Ancheta este desfășurată de Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Citeşte şi: POVESTEA lui Haj Saleh Moustafa, omul de afaceri GĂSIT mort într-o valiză. REACŢIA comunităţii SIRIENE

Sirianul Haj Saleh Moustafa avea 53 de ani, era căsătorit cu o româncă şi avea o fetiţă. Moustafa a fost ani la rând mâna dreaptă a omului de afaceri Mohammad Murad, dar între timp, şi-a deschis şi el mai multe firme. Sirianul locuia pe perioada iernii la Bucureşti, iar vara se muta la mare, unde avea un apartament de serviciu. Locuinţa a fost cercetată de anchetatori pentru indicii.

Apropiaţii spun că sirianul venise în România pentru a se îmbogăţi. Câştiga destul de bine din afacerile hoteliere de pe litoral, dar ar fi intrat în cercul negru al jocurilor de noroc şi împrumutase sume importante de bani ca să acopere datoriile.

Necropsia nu a putut elucida cauza morţii lui Moustafa. Rămân multe alte semne de întrebare. Chiar dacă bărbatul a dispărut de la mijlocul lunii decembrie, soţia sa a anunţat autorităţile abia în luna ianuarie şi le-a interzis poliţiştilor să facă public cazul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ