VESTE PROASTĂ pentru ELENA UDREA în spatele gratiilor

| 26 feb, 19:26

Cererea Elenei Udrea de acum o săptămână de a renova, pe banii ei, celula în care era ţinută în arest a fost respinsă de conducerea Arestului Central al Poliţiei Capitalei.

Elena Udrea a solicitat, pe 13 februarie, conducerii Arestului Poliţiei Capitalei, să-i permită ca, pe banii ei, să văruiască celula în care a fost închisă, să vopsească gratiile şi caloriferele, să schimbe mobilierul şi să tapeteze pereţii, potrivit unor surse din Poliţie.

Însă, ELENA UDREA nu primeşte acceptul de a face schimbările dorite în celula unde este încarcerată.

Elena Udrea s-a aflat în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată pentru 30 de zile prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul "Microsoft".

Pe 17 februarie, Udrea a fost plasată în arest la domiciliu, însă miercuri a fost din nou arestată, de această dată în dosarul "Gala Bute".

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru ELENA UDREA! Cerere neobişnuită a procurorilor DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 feb, 22:37
Nelu
La cat ai furat ai bani de zugravit
De acord cu Irina, nu sufera doamna conditiile. Trebuia sa se gandeasca inainte de a fura ca va ajunge aici. Pleda pentru egaliate, acum o are.
26 feb, 20:59
IRINA
DE CE SA RENOVEZE ? MIILE DE FEMAI CARE AU TRECUT PE AICI PENTRU ACTE MINORE FATA DE CAT AI FURAT TU AU PUTUT STA .SI ACELE FEMEI NU S-AU JELIT ,NU LI S-A DAT MACAR DREPTUL SA-SI VADA COPIII SAU PARINTII CA TIE ,TOATA ZIUA -BUNA ZIUA ,MUMA ,PRESA ,FACEBOOK .SICTIR .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ