EMOŢIONANT! Prietena Elenei Udrea, mesaj sfâşietor pentru fostul ministru

| 26 feb, 10:53

Ruxandra Dragomir, prietena cea mai bună a Elenei Udrea, a postat pe pagina de Facebook dedicată fostei şefe PMP un mesaj emoţionant, în care îşi arată încă o dată susţinerea şi compasiunea pentru fostul ministru.

Ruxandra Dragomir pe Facebook>

"Cand am deschis aceasta pagina dedicata Elenei am spus ca refuz sa postez poze cu Elena incatusata.Insa aceasta fotografie, reprezinta o demonstratie de mult, mult curaj si enorma demnitate, tocmai de aceea trebuie vazuta.

Ieri,am fost alaturi de Elena la Inalta Curte. Ulterior am fost la ea acasa asteptand decizia...decizia a venit la ora 14.54, in scurt timp si politia...si au luat-o pe Elena ca pe un criminal...In catuse. Dupa acel moment nu am avut putere sa scriu nimic. Scriu acum...

Dumnezeu nu bate cu parul,dar vede uriasa nedreptate care se comite in cazul Elenei.", a scris Ruxandra Dragomir.

 

"Elena, nu esti singura! Friends forever!"

"Nu este normal ca Elena, prezumtiv nevinovata, sa meargă in arest, inainte ca macar dosarul sa fie trimis in judecata, doar pe declaratiile si denunturile altor oameni care, desi isi recunosc vinovatia, stau liberi tocmai pentru ca au capacitatea sa spuna ce vor, chiar sa minta.

E nefiresc sa luam in considerare declaratiile unora nedublate de o alta proba si sa facem din acestea adevarul absolut.
Nu e sanatos pentru Justitie sa fie arestata in timp ce asa-zisa sa prietena se afla sub control judiciar chiar daca s-a dovedit ca a dorit sa influenteze declaratiile altor martori si a facut la randul sau, un denunt fals.

La fel cum mi se pare de domeniul fantasticului sa inovezi in practica judiciara printr-un denunt colectiv, fiind evident ca oamenii care fac aceste declaratii in fata procurorilor, la comun, s-au pus de acord inainte asupra a ceea ce trebuie sa spuna.
Daca Elena Udrea cea mai curajoasa, demna si puternica femeie pe care o cunosc, trebuie sa plateasca pentru tot ce s-a intamplat rau in Romania, s-o scoata in piata publica si sa o bata cu pietre. Tot acest circ nu isi are rostul.
Elena, nu esti singura! Friends forever!", a adăugat prietena Elenei Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea, arestată preventiv în dosarul Gala Bute. Fostul ministru a ajuns din nou în arestul poliţiei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 feb, 17:09
mama
Ruxandra, esti saracuta cu duhu', asa ca taca-ti gura, ori esti indragostita de fana ta! Daca ai fi fost o sportiva ca lumea , nu te-ai fi bagat langa o japita ca Udrea. In timp ce taiau salariile (ea cu amant'), medicii fugeau pe capete din Romania, profesorii plangeau, si tot poporu gemea , coana Mita /udrea isi plimba posetele si rochiile de firma prin fata barbatilor tarii si a oamenilor simpli. Nesimtita cu tupeu maxim . Tu esti cam prostuta si complexata, asa te vad eu! Asa ca taci!
27 feb, 09:40
sam
draga Ruxandra...
daca D-zeu batea cu paru' ,Elena Udrea era toata o rana vie...asa ca...!!!
26 feb, 20:55
cristina
Ruxandra Dragomir nu a fost o jucatoare stralucita cum e Simona ,nu e inteligenta si a cam bagat si ea labele in smantana pe la Federatia de tenis .Deci ,gura mica si vezi-ti de treaba pana nu te cheama si pe tine la intrebari .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ