Băsescu trebuie SĂ SE RETRAGĂ din viața publică

| 26 feb, 12:28

Traian Băsescu trebuie să se retragă definitiv din viața publică. Acesta este sentimentul avut după interviul de luni seară dat de fostul președinte. Din nou Băsescu și-a confirmat răutatea, spiritul distructiv și dublul discurs.

Traian Băsescu a ȋnceput ȋn forță interviul de luni seară, porcăindu-și adversarii politici, transmițând direcții de acțiune către noul președinte al țării și transformându-se ȋn avocat și judecător indulgent pentru Elena Udrea. El a spus că doamna Udrea este nevinovată și că ȋncearcă să o convingă că nu a abandonat-o. Fostul președinte a mai spus, fără nicio reținere, că vorbește zilnic cu Elena Udrea și că merge ȋn vizită la ea. Halal arest!

Citeşte şi: Băsescu, vizită la Udrea în arest la domiciliu: Încerc s-o conving că n-am abandonat-o

De fapt, toată această implicare a lui Băsescu ȋn cazul Udrea ridică o serie de suspiciuni și ȋntrebări. Ȋi este frică lui Băsescu de ce poate spune Udrea ȋn fața anchetatorilor? Cu ce-l are Udrea la mână pe fostul președinte? Drumul banilor ajunge până la Băsescu și vrea să-și asigure loialitatea fostei blonde de la Cotroceni? Ȋn acest context, ȋmi vin ȋn cap următoarele cuvinte: dacă Udrea va vorbi, mulți se vor cutremura.

Citeşte şi: DNA-ul se încinge: După denunţul Elenei Udrea, Băsescu face puşcărie cu executare

Deci Băsescu s-a făcut scut ȋn fața justiției pentru Udrea, cu toate că același Băsescu din funcția de președinte al României se isteriza atunci când un politician sărea ȋn apărarea unui coleg aflat ȋn fața justiției. Se dovedește astfel că pentru Traian Băsescu justiția este bună doar când ȋi servește interesul. Dacă era un alt politician ȋn locul doamnei Udrea cu siguranță era crucificat de fostul președinte. Până una alta să sperăm că Elena Udrea ȋși va descărca sufletul de toate secretele și vom reuși să cunoaștem adevărul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 feb, 16:36
SAG
Basescu Mondial si EBA
''Ȋi este frică lui Băsescu de ce poate spune Udrea ȋn fața anchetatorilor?''
Eu cred ca ii este foarte frica. Dar mai cred ca Udrea se va sacrifica si nu-l va denunta pe Basinescu desi ar avea numeroase motive. La fel s-a sacrificat si Monica Ritzi si face puscarie pentru EBA. Cine au fost beneficiarii banilor nagri folositi in campaniile din 2009 ? Raspuns: Basescu si EBA.
26 feb, 12:35
Stefan Gheorghidiu
vad ca esti plin de sentimente...
asa simti tu
daca patronul tau este cercetat de DNA(cu suport tehnic SRI) iar dumnealui este membru in comisia de verificare a SRI,cam ce sentiment ai:sa ramana sau sa nu ramana in comisie?
presupun ca in cazul asta nu prea mai ai sentimente,chiar cu riscul de a fi catalogat ca nesimtit,asa-i?
totul pana la bani...
26 feb, 13:29
Nicolae Labis
fratele lui Basescu are legaturi penale cu interlopii...
sora si cumnatul lui Ponta au probleme penale cu fonduri europene
inca o dovada ca Ponta este din marea familie europeana
eu propun ca Basescu sa iasa din viata publica
in locul lui ,sa intre in viata publica,cumnatul lui Ponta
mai ales ca a zis si ministrul ala,nici nu sunt rude...
26 feb, 14:03
Palada Pufosul
stiri micute...frauda micuta...oameni micuti
De la direcția PSD care se ocupă cu mesajele pentru presă, parlamentarii au primit indicații să nu vorbească despre acest subiect și să încerce să devieze dezbaterea, să deturneze agenda media, scrie reportervirtual.ro.

Antena 3 și România TV nu au dezbătut subiectul, limitându-se la a-l prezenta în buletinele de știri. Mai dificil a fost la Realitatea TV. Prezent în studioul postului de știri amenajat la Palatul Parlamentului, deputatul PSD Liviu Harbuz a "certat-o" pe moderatoarea Marinela Mititelu:

-„De la o știre micuță, acum vreți să vorbiți toată ziua despre asta?"

-„Cum știre micuță, asta numiți dvs știre micuță, audierea surorii premierului la DNA?!”

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ