Ce scriu jurnaliştii The Telegraph despre decizia Elenei Udrea de a-şi zugrăvi celula

| 27 feb, 08:29

Dorinţa Elenei Udrea de a-şi zugrăvi celula din arestul Poliţiei Capitalei a fost preluată şi de presa străină. Jurnaliştii de la The Telegraph scriu că fosta şefă PMP s-a oferit să redecoreze din banii proprii celula "îngrozitoare" în care se află închisă.

The Telegraph scrie că pe vremea când a fost ministrul Turismului, Elena Udrea avea o reputaţie de femeie cu "gusturi fine" ce are o "slăbiciune pentru hainele elegante". Acum, fosta şefă PMP vrea ca "pereţii celulei să fie tapetaţi, caloriferele şi bările vopsite, iar mobila schimbată", notează jurnaliştii britanici.

Totodată, The Telegraph relatează despre faptul că la nici două zile de când a ajuns în spatele gratiilor, fosta şefă PMP a fost "atât de nemulţumită" de condiţiile din arest încât a depus o cerere la reprezentanţii închisorii pentru a cere redecorarea celulei sale din banii proprii, dar şi curăţarea toaletei.

Citeşte şi: EMOŢIONANT! Prietena Elenei Udrea, mesaj sfâşietor pentru fostul ministru

În plus, jurnaliştii britanici îl pomenesc şi pe avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, care a declarat presei că celula în care stă deputatul "este inumană, înjositoare, iar condiţiile din arest seamănă cu cele din lagărele de concentrare".

Fosta şefă PMP a primit însă o veste proastă. Conducerea Arestului Poliţiei Capitalei i-a respins cererea de renovare a celulei în care stă. Ea trebuie să doarmă în continuare în paturi din fier suprapuse şi să facă duş într-o baie fără uşă. Elena Udrea s-a plâns chiar de la tribuna Parlamentului de condiţiile precare din arest.

 

Citeşte şi: Elena Udrea, primul MESAJ după ce a fost arestată în Dosarul Gala Bute

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ