VIDEO GENIAL! Ce ar fi dispuşi bărbaţii să facă pentru a o scăpa pe Udrea de închisoare

| 25 feb, 21:32

Elena Udrea s-a întors marţi în spatele gratiilor, după ce magistraţii de la ÎCCJ au dispus arestarea sa pentru 30 de zile în dosarul Gala Bute în care este acuzată de trei infracţiuni de luare de mită.

Este pentru a doua oară când DNA cere magistraților arestarea Elenei Udrea. Fostul ministru a mai stat în arest, în perioada 11-17 februarie, în dosarul Microsoft, în care are acum impus arestul la domiciliu.

Întrebaţi dacă ar fi dispuşi să se căsătorească cu fosta şefă PMP ca să o scape de închisoare, românii au dar răspunsuri dintre cele mai diverse împărţindu-se astfel în trei categorii: cei care apreciază demersul justiţiei şi arestarea sa, bărbaţii care ar fi dispuşi să aiba un mariaj cu blonda politicii româneşti, sau unii care nici nu ştiu cu precizie cine este Elena Udrea.

Citeşte şi: DNA-ul se încinge: După denunţul Elenei Udrea, Băsescu face puşcărie cu executare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ