Elena Udrea, ULTIMUL GEST din maşina poliţiei

| 25 feb, 16:33

Elena Udrea a avut puterea să zâmbească şi a ridicat mâinile încătuşate la camera de filmări, în momentul în care echipa RomâniaTV a reuşit să o filmeze în maşina cu care era dusă la arest.

Elena Udrea a fost ridicată de la locuinţa ei de lux din complexul lui Ion Ţiriac şi dusă cu o maşină a poliţiei în arestul poliţiei, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit ca fostul ministru să fie arestat în dosarul Gala Bute.

Echipa RomâniaTV care a urmărit echipajul de poliţie a reuşit să o filmeze pe Elena Udrea, care a ridicat ostentativ cătuşele spre camera de filmat. Elena Udrea a schiţat chiar şi un zâmbet şi a spus prin geam că nu are voie să vorbească.

Magistraţii de la ÎCCJ au admis cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a fostului ministru, în dosarul "Gala Bute". Elena Udrea urmează să fie dusă din nou în arestul  Poliţiei Capitalei. Ea se afla deja în arest la domiciliu într-un alt dosar, după ce petrecuse o săptămână în arestul poliţiei.

Citeşte şi: BREAKING NEWS Elena Udrea, arestată preventiv în dosarul Gala Bute

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ