PNL acuză PSD că a încercat să o scape pe Elena Udrea de arestare

| 26 feb, 15:24

Liberaii susţin că mai mulţi membri ai arcului guvernamental ar fi votat luni împotriva solicitării de arestare preventivă a Elenei Udrea. Acuzaţiile au fost lansate de deputatul Cristina Pocora, care a etichetat "atitudinea" PSD ca fiind "total demagogică şi incorectă".

"O altă abordare a PSD pe care am văzut-o foarte limpede în această săptămână este aceea faţă de Justiţie. Blocarea actului de justiţie. Am văzut cum la votul de luni din Camera Deputaţilor, în ceea ce privea solicitarea de arestare pentru Elena Udrea, PSD a avut o atitudine total demagogică şi incorectă. Public, susţin că sunt mari luptători pentru independenţa Justiţiei, când în realitate votul ne-a arătat clar că 118 deputaţi din arcul guvernamental au fost împotrivă şi au încercat să blocheze actul de Justiţie", a susţinut Pocora.

Ea a afirmat că a văzut parlamentari care au votat "cu mâinile până la cot în urnă, să nu cumva să se vadă votul".

În context, liderul Grupului parlamentar liberal, deputatul Ludovic Orban, a susţinut că parlamentarii PNL au votat, aproape toţi, la vedere şi că 90 dintre cele 170 de voturi în favoarea arestării preventive a Elenei Udrea au fost asigurate de liberali.

Tag-uri: elena udrea, PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 apr, 00:13
elena
si ce daca a votat contra arestarii lui udrea psd voi cum ati votat pentru vosganian?ce asa un pericol este udrea in libertate eu cred ca printre voi sint hoti mult mai mari ca udrea dar stati la dos in parlament.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ