PNL îşi lansează sâmbătă programul de guvernare

| 27 feb, 13:30

Partidul National Liberal isi va prezenta sambata, spre dezbatere publica si interna, programul de guvernare, in cadrul unei conferinte de presa ce va fi sustinuta de co-presedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga si de prim-vicepresedintele formatiunii Catalin Predoiu, informeaza Agerpres.

Potrivit anuntului liberalilor, evenimentul se va desfasura la sediul PNL din Soseaua Kiseleff nr.57.

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, propunerea sustinuta de liberali pentru functia de prim-ministru, a declarat, joi, la o dezbatere organizata de SAR cu ocazia lansarii raportului de analiza si prognoza pe 2015 pentru Romania, ca o concluzie importanta a documentului este aceea ca "buna guvernare ramane cea mai buna strategie de crestere economica".

"Fara o buna guvernare nu putem misca lucrurile si nu putem crea acele interactiuni intre mediul public si mediul privat care sa creeze investitii, locuri de munca, incredere in propria economie, incredere in propriul proiect de tara. (...) Buna guvernare nu poate reusi fara o reforma a politicului, fara o reforma a partidelor politice", a apreciat Predoiu.

Prim-vicepresedintele PNL a adaugat in acelasi context ca "ramane de vazut cine va rezolva aceasta provocare, simultan sa dea Romaniei si o reforma a partidelor politice, si o buna guvernare".

"Indraznesc sa spun ca, cel putin, noi, colegii din PNL, suntem pregatiti sa ne asumam o astfel de provocare", a mai spus Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ