VIDEO: LACRIMI DE CROCODIL pentru primarul Bârladului. DE CE a început să plângă edilul

| 26 feb, 19:07

Unui dintre primarii PSD a renunțat la funcția de la primărie! Și, nu oricum, ci în lacrimi. Este vorba despre primarul PSD al Bârladului, Constantin Constantinescu, cel care și-a prezentat demisia în cadrul şedinţei de Consiliu Local.

Edilul a invocat motive de sănătate şi nu a făcut nicio referire la acordul de vinovăţie semnat pe 12 februarie cu procurorii Curţii de Apel Iaşi, privind săvârşirea infracţiunii de conflict de interese

La şedinţă au fost invitaţi şefii mai multor servicii din Primărie, dar şi deputatul PSD Adrian Solomon, fin de cununie al primarului Constantinescu şi fost vice-primar în primul mandat pe care l-a avut nea’ Titi (2004-2008). Imediat a luat cuvântul deputatul Solomon care a ţinut să spună că “decada Constantiniană s-a încheiat” şi a amintit că acesta a fost “cel mai bun primar din perioada postdecembristă”.

După discursul finului său, Constantin Constantinescu şi-a dus batista la ochi, a aplecat capul în pământ, apoi a ieşit din sală.

Citeşte şi: Marian Oprişan: Întoarcerea lui George Maior în PSD ar fi un mare câştig. Ar fi bine dacă ar ocupa o funcţie de conducere

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ