Percheziţii DIICOT la traficanţi de droguri de mare risc

| 19 mar, 08:23

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au efectuat un număr de 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Galaţi, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări infracţionale organizate, specializată în trafic de droguri.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând din cursul lunii februarie 2015, membrii grupării au procurat, deţinut şi comercializat droguri de risc (produse cannabice sub formă de marijuana) şi droguri de mare risc (pentedronă) către diferiţi consumatori de pe raza municipiului Galaţi.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, au fost găsite şi ridicate cantităţi de droguri de risc, droguri de mare risc şi substanţe cu efect psihoactiv.

La sediul D.I.I.C.O.T- Serviciul Teritorial Galaţi vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 31 de persoane (22 dintre aceste persoane fiind consumatoare de droguri).

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi.

Citeşte şi: CÂŢI BANI SE FAC! Poliţia a pus sechestru pe 16 milioane de dolari ce aparţin firmelor de videochat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ