VIDEO percheziţii DIICOT: Clanurile de infractori, lovite în plin

| 17 mar, 11:36

Procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti-Serviciul Antidrog, au efectuat, 20 percheziţii domiciliare în Bucureşti, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea a trei grupări infracţionale organizate ("Ştoacă", "Toboşarii" şi "Brutaru") specializate în traficul de droguri de mare risc.

În perioada septembrie 2014- martie 2015, membrii grupării au comercializat importante cantităţi de heroină către consumatori din municipiul Bucureşti, în special de pe raza Sectorului 5.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, au fost găsite şi ridicate aproximativ 98 doze de heroină porţionate în vederea vânzării, 10 grame heroină, peste 100 comprimate metadonă şi sume de bani provenite din vânzarea de droguri,respectiv, 1500 lei, 275 euro şi 100 USD.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de 13 inculpați urmând a fi prezentați Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Brigazii Speciale de Intervenţie „Vlad Ţepes” a Jandarmeriei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ