INCREDIBIL! Alina Bica se teme de RĂZBUNAREA pușcăriașelor de la Târgșor

| 09 mar, 09:02

Alina Bica și Dorin Cocoș pot răsufla ușurați. Cei doi au obţinut amânarea mutării din arestul Poliţiei Capitalei, în penitenciar. Ambii au susţinut că în puşcărie ar fi în pericol. Alina Bica se teme de răzbunarea deţinutelor de la Penitenciarul Târgşor, condamnate în urma unor dosare instrumentate de DIICOT.

Fosta şefă de a DIICOT, Alina Bica și Dorin Cocoș se află în arestul Poliției Capitalei. Se pare că, deși aceștia se află în arest preventiv, vor fi transferați în penitenciare. Dorin Cocoș ar urma să ajungă în penitenciarul Rahova, iar Alina Bica în penitenciarul Târgșor, transmite RomâniaTV.net.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, vineri, 6 martie, contestaţia depusă de Alin Cocoş, Dorin Cocoş şi Alina Bica la prelungirea arestului preventiv pentru încă 30 de zile.

Citește și: ELENA UDREA, declarație de ultimă oră despre DORIN COCOŞ: Asta e principala vinovăție a lui!

Dorin şi Alin Cocoş au contestat prelungirea arestului în dosarul Retrocedărilor ilegale, iar procesul s-a judecat vineri la Înalta Curte‎. Alături de ei au fost şi Alina Bica, dar şi fostul ei consilier, Ionuţ Mihăilescu. Singurul care este cercetat în libertate din acest lot este Adriean Videanu.

Dorin Cocoş are pe numele său emis un mandat de arestare preventivă în dosarul Alinei Bica, provenit in despăgubirea ilegală de la ANRP, dosar în care este anchetat şi fiul sau, Alin Cocos, dar şi fosta şefă DIICOT.

Citește și: Alin Cocoș, declarație BOMBĂ despre tatăl său, Dorin Cocoș

Dorin şi Alin Cocoş şi-au recunoscut vinovăţia în faţa magistraţilor în dosarul ANRP 2. Mai mult au completat denunţuri împotriva Crinuţei Dumitran, despre care atât Dorin Cocoş cât şi fiul lui au recunoscut că a luat mită. Dorin Cocoş l-a denunţat şi pe Sergiu Diacomatu că a luat mită, lucru susţinut şi de fiul său, Alin Cocoş.

Dorin Cocoş a leşinat, joi seară, în Arestul Poliţiei Capitalei. Fostul soţ al Elenei Udrea, arestat preventiv în dosarul ANRP 2, a căzut din picioare şi s-a lovit de podea, fiind nevoie de îngrijiri medicale. Asistentul de la cabinetul medical din Arestul Central a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor, iar ulterior a intervenit şi medicul.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ