ATAC dur asupra ALINEI BICA, acuzaţii extrem de grave. Un greu al PDL implicat

| 11 mar, 22:15

Omul de afaceri, Marian Iancu, îi aduce acuzații acuzații extrem de grave Alinei Bica și susține că un rol cheie a jucat și europarlamentarul Teodor Stolojan.

”Am negociat din arestul IGP, forțat de împrejurări, la inițiativa și cu acordul doamnei procuror de caz Alina Bica, transferul de proprietate al acțiunilor și al creanțelor deținute asupra Rafo S.A. Onești. Doamna procuror era singura care putea, prin dispoziție scrisă, să facă posibil acest lucru.

Ofițerul de la arestul IGP, care conform procedurilor participă la orice vizită aprobată de procurorul de caz, a fost înlocuit cu un ofițer (femeie) de la biroul DIICOT al doamnei Alina Bica, din dispoziția acesteia.

Acest ordin a fost dat cu intenția clară de a cunoaște în detaliu datele economico- financiare ale tranzacției.

Am semnat vânzarea în anul 2005, iar atunci când au devenit neserioși și au întrerupt plățile convenite, în cursul anului 2006, am acționat în instanță pentru recuperarea Rafo S.A. Onești și anularea tranzacției. Imediat, grupul austriac a făcut o plângere penală și a depus-o tocmai la DIICOT, la doamna procuror Alina Bica, fapt pentru care m-a arestat de 3 ori consecutiv și am fost pus liber tot de atâtea ori în decursul a 60 de zile.”, susține Marian Iancu, într-un comunicat de presă.

Marian Iancu susține că pe acest fir a intrat și europarlamentarul PDL Teodor Stolojan, cel care își dorea să obțină controlul asupra Rafo Onești.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU si ELENA UDREA interceptati telefonic în cazul BLEJNAR

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ