SCANDAL în instanță: CEARTĂ între Alina Bica și familia Cocoș

| 06 mar, 21:58

Fosta șefă DIICOT, Alina Bica, se vede înfundată de foștii săi parteneri de ”afaceri” Alin Cocoș și Dorin Cocoș. În fața judecătorilor,  Alina Bica și avocata sa au declanșat războiul cu familia Coco, informează stiripesurse.ro

”Am ajuns într-un punct în care numai cearta mai este ascultată. Acei domni distinși Cocoș au crezut că dacă recunosc că au luat niște milioane de euro, pot sa plece acasă. Alina Bica le-a zis: v-a promis cineva că vă da drumul dacă ziceți de mine? Uite că v-au pacălit procurorii”, a declarat avocata Alinei Bica, la România TV.

Întrebată ce au zis Dorin și Alin Cocoș la auzul acestor acuzații, avocata Laura Voicu susține că cei doi din familia Cocoș au lăsat capul în jos.

Avocata Laura Voicu susține că Alina Bica s-a arătat extrem de nemulțumită de ceea ce se întâmplă și mai ales de denunțurile celor din familia Cocoș, pe care le-a catalogat drept mincinoase și la comandă.

 

Citeşte şi: BOMBĂ! Personajul CHEIE care îi poate ÎNFUNDA definitiv pe UDREA și COCOŞ, demascat de un jurnalist cu greutate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ