Alin Cocoș, declarație BOMBĂ despre tatăl său, Dorin Cocoș

| 06 mar, 22:05

Alin și Dorin Cocoș par că ar face orice pentru a scăpa din arest. Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a dezvăluit ce le-a spus Alin Cocoș, judecătorilor, în momentul în care a fost întrebat dacă se consideră vinovat.

”Alin Cocoș le-a spus judecătorilor: singura mea greșeală este că am stat cu tata la masă”, a declarat Laura Voicu, la România TV.

Această declarație ar putea fi primul semn că Alin Cocoș își dorește să ia distanță de tatăl său, Dorin Cocoș, probabil cu acceptul acestuia, în speranța ca măcar fiul să scape de închisoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mar, 10:10
irinapop
Cata dreptate aveti !!!! Si eu ma gandeam, cum se poate ca un fiu sa stea cu parintele la masa?! Este chiar inacceptabil!!! Bravo lui ca si-a recunoscut aceasta greseala si pe viitor sa nu mai greseasca: sa stea numai cu Victor Viorel Ponta si cu mama acestuia la masa. Pentru ca numai asa va fi vaitat de primul ministru actual ca este "linsat" de presa. Si, normal, nu va mai face nici o greseala.
Si totusi cat de prosti ne credeti, mai dragilor, cand afirmati ca a' lu' Cocos, vrea sa se distanteze de tac-su facand o astfel de afirmatie? Chiar nu vedeti ca avocata aia si-a batut joc de voi?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ