Primul BILANŢ al celor de la DIICOT după arestarea Alinei Bica

| 06 mar, 10:50

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism  (DIICOT) îşi prezintă vineri bilanţul. Marele absent este chiar fostul şef al instituţiei, Alina Bica, care a fost arestată în dosarul despăgubirilor în noiembrie 2014.

Între timp, Ministerul Justiţiei a declanşat procedura de selecţie a viitorului şef DIICOT.

Unul dintre numele vehiculate pentru conducerea instituției este cel al lui Daniel Țicău, cel care a condus interimar DIICOT la un moment dat. Țicău a precizat însă că nu este interesat de această funcție.

Citeşte şi: ULUITOR! Cu ce se lăuda ALINA BICA şi promisiunile pe care le făcea

De asemenea, printre persoarnele care ar putea ajunge la șefia insitituției se numără și actualul șef al DIICOT Ploiești și cel care conduce structura din Iași.

Citeşte şi: Control al CSM la DIICOT. Mandatul Alinei Bica, luat la puricat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mar, 11:29
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de prioect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ