BOMBĂ! Traian Băsescu şi Victor Ponta au fost informaţi de SRI în cazul Alinei Bica

| 04 mar, 21:17

Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, stă de mai bine de patru luni în arestul preventiv, urmând a fi mutată în Penitenciarul Tîrgșor. Ea a fost trimisă în judecată într-un dosar pentru corupție, însă ceea ce a uimit este nominalizarea ei în fruntea DIICOT deși făcuse retrocedări ilegale ca șefă a ANRP.

De numirea procurorilor s-au ocupat președintele de atunci, Traian Băsescu, și Victor Ponta. Președintele a spus mereu că nu știa ce făcea Bica, prietena bună a Elenei Udrea, cea care spunea că îi transmitea lui Băsescu date din dosare culese chiar de la șefa DIICOT. Însă, liderul PNL Ludovic Orban spune că Băsescu și Ponta știau de activitatea lui Bica și au numit-o în ciuda acestui fapt, ceea ce i-ar face părtași la infracțiune, în opinia sa, potrivit stiripesurse.ro.

Citeşte şi:  ULUITOR! Cu ce se lăuda ALINA BICA şi promisiunile pe care le făcea

SRI a furnizat informații despre Alina Bica și lui Traian Băsescu și lui Victor Ponta. Însă, ei nu au ținut cont de ele. În acest caz, se poate vorbi despre infracționalitate.”,a spus Orban la B1 TV.

 

Citeşte şi: Dezvăluiri din dosarul Bica 2: Dorin Cocoș primea șpaga de la Gheorghe Stelian. Banii erau oferiți în ambalajul de la bancă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ