Theodor Stolojan îi DESFIINȚEAZĂ pe liberali: Dublarea alocaţiilor este o măsură lipsită de gândire

| 22 mai, 11:35

Dublarea alocaţiilor de stat pentru copii este o măsură luată izolat, într-un cadru lipsit de o gândire strategică, consideră  europarlamentarul PNL, Theodor Stolojan.

"Nimeni nu poate contesta că era nevoie de o creştere a alocaţiei de stat pentru copii. Problema noastră de fond este însă în continuare luatul măsurilor la plesneală, fără o gândire strategică. Cunoaştem cu toţii că natalitatea scade foarte mult în România, în fiecare an pierdem din numărul populaţiei. Aveam nevoie aici de o gândire strategică, ce este de făcut pentru ca România să nu mai scadă an de an în natalitate. Or ne trezim cu o măsură luată izolat, într-un cadru lipsit de o gândire strategică. Este o meteahnă, din păcate, persistentă în tot ce înseamnă politica economică şi socială din România", a spus Theodor Stolojan, conform RFI.

Citește și:  Gelu Duminică, sociolog: Măsura liberalilor de a dubla alocaţia echivalează cu un ATENTAT la economia naţională

Dublarea alocaţiilor pentru copii a fost o măsură luată de Parlament la propunerea PNL. Theodor Stolojan spune că el este economist înainte de a fi politician: "Bun, Opoziţia se manifestă şi bine că au făcut acest lucru, dar încă o dată, eu sunt economist înainte de a fi politician şi cred că România are o problemă serioasă vizavi de natalitate şi avem nevoie de o gândire strategică aici şi o măsură cum este creşterea alocaţiei de stat pentru copii trebuia încadrată într-o asemenea gândire. Nu am văzut acest lucru în România. O măsură izolată nu te conduce niciodată spre atingerea obiectivelor strategice pe care ţi le propui".

Citeşte şi:  Ponta: Am vorbit de două ori cu președintele despre dublarea alocațiilor. Bugetul nu este sac fără fund

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ