DOVADA că ACL pregătește fraudarea alegerilor în Diaspora

| 14 noi, 2014

După ce au ieșit la iveală dovezi care indică faptul că membri ai Alianței Creștin Liberale au cumpărat voturi pentru prezidențiabilul Klaus Iohannis în primul tur de scrutin, acum există indicii că ACL pregătește terenul pentru fraudarea alegerilor de duminică, la secțiile de votare din străinătate.

Surse de la Bruxelles au confirmat faptul că un asistent de la cabinetul lui Theodor Stolojan se ocupă de coordonarea aşa-numiţilor "voluntari" de la cele 3 secții de votare din Bruxelles, iar un asistent de la cabinetul lui Daniel Buda este coordonatorul celor de la Secția 24 Brx RP.

Încă din primul tur al alegerilor prezidențiale, ACL în frunte cu Klaus Iohannis au confiscat tema votului din Diaspora, exploatând și profitând electoral de pe urma românilor din străinătate.

Astfel, informatiile apărute în ultima vreme confirmă tot mai mult faptul că echipa lui Iohannis are de gând să se folosească de românii din străinătate pentru a solicita anularea votului din turul doi, în cazul în care Iohannis nu câștigă alegerile.

Citeşte şi: Pe cine dau New York Times şi Washington Post câştigător al alegerilor de duminică

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 noi, 2014
gica
N-au cum sa schimbe scorul.....e prea mare diferenta si la ora asta nu mai poate basescu sa fure ....prin slugile sale ....ca ajunge in puscarie direct de la Cotroceni.....abia asteapta toti o greseala .....sa mai faca ceva cheta ,...cu averi dubioase...vin sarbatorile si n-ar strica sa adune de pe la pdl-sti si familionul basist......
14 noi, 2014
makensen
papagali
Cu papagalii astia doreste fostul PDL sa castige alegerile ? Eu ii cred ,pentru ca cei 3 miliarde ( atentie, veti mai auzi de aceasta suma !) de euro furati de PDL - isi , pe vremea lui Boc ,s-au consumat ,platind scaunul lui Basescu la cancelariile occidentale. Acum e foame mare ! Vor probabil din nou Posta, CFR, Sarea, Apele si Padurile etc. Daca nu cumva noul DNA va schimba dosarele....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ