Corneliu Vadim Tudor, mesaj pentru români înainte de alegerile prezidenţiale

| 14 noi, 2014

Președintele Partidului România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, își invită susținătorii să iasă duminică la vot și să voteze cu Victor Ponta.

"Invit membrii și simpatizanții PRM să iasă duminică la vot împotriva regimului muribund al lui Traian Băsescu și a șovinismului maghiar. Ca partid de centru-stânga, național și justițiar, dar și ca oameni de onoare vă recomand să puneți ștampila pe candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta. Între șovinul ungur Viktor Orban și tânărul român Victor Ponta, eu îl aleg pe acesta din urmă. E singura opțiune în condițiile date", spune Corneliu Vadim Tudor, potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES.

Liderul PRM reamintește că a semnat un protocol cu UNPR și că documentul angajează ambele formațiuni politice să sprijine candidatura lui Victor Ponta în turul II al alegerilor prezidențiale, scrie agerpres.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ