DEZVĂLUIRI! Legătura dintre Klaus Iohannis şi cei mai periculoşi interlopi ai Moscovei

| 14 noi, 2014

Presa din Republica Moldova face o serie de dezvăluiri care îl privesc pe Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale. Mai precis Klaus Iohannis este finanţat de către multimilionarul Michael Schmidt, care este căsătorit cu sora lui Renato Usatîi, Veronica. Iar Renato Usatîi este acționar la Gazprom și colaborator al Moscovei.

Potrivit presei din Republica Moldova, candidatul ACL Klaus Iohannis este susținut de persoane dubioase, care au strânse legături cu Moscova. Astfel, Klaus Iohannis este finanţat de către multimilionarul Michael Schmidt, care este căsătorit cu sora lui Renato Usatîi, Veronica. Iar Renato Usatîi este acționar la Gazprom și colaborator al Moscovei, notează IPN.md.

IPN, agenţia de presă independentă cu sediul la Chişinău, a scris că, potrivit lui Victor Alexeev, lider al organizaţiei din Republica Moldova a Partidului Social Democrat din România, Klaus Iohannis este finanţat de către multimilionarul Michael Schmidt care este căsătorit cu sora lui Renato Usatîi, Veronica.

„Acest milionar de origine germană nu este doar omul lui Klaus Iohannis, dar şi omul lui Renato Usatîi. Renato Usatîi este omul Moscovei, cunoaştem că este şi acţionar la Gazprom”, a subliniat liderul organizaţiei PSD în Republica Moldova.

De asemenea, conform Antena3.ro, numele lui Usatîi e legat de mai multe crime şi scandaluri. Într-un interviu exclusiv pentru Antena 3, bancherul rus Gherman Gorbunţov l-a acuzat direct pe Usatîi că l-a angajat pe asasinul plătit Vitalie Proca ca să-l omoare.

Vitalie Proca, acuzat că, în noiembrie anul trecut, a împuşcat un bărbat pe o stradă din Bucureşti, este suspectat că în martie l-ar fi împuşcat pe Gorbunţov în faţa apartamentului său din Londra. Bancherul rus a supravieţuit, deşi a fost atacat cu 8 gloanţe.

Din acest tablou cu oamenii, care indirect au legătură cu Iohannis, mai face parte și Vlad Filat, fost premier al Moldovei şi liderul PLDM.

„Vlad Filat care, aparent, numai aparent, repet, este certat cu Renato Usatîi, este un susţinător pe faţă al lui Klaus Iohannis. Filat şi Usatîi sunt nişte prieteni vechi. Filat este privit cu o rezervă foarte mare şi prudenţă în Statele Unite, însă are indulgenţă la Berlin”, a mai declarat Alexeev.

Crin Antonescu anunţă o serie de DEZVĂLUIRI după alegerile prezidenţiale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 2014
Vintila Elena
Locuri de munca urgente!
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
14 noi, 2014
valentin
Vrei sa castigi bani intr-un mod simplu, de acasa? Daca da, inscrie-te in cadrul Campaniei MailDirect – prima si singura platforma din Romania care foloseste Email Marketing-ul in mod legal – primesti zilnic e-mailuri pe care trebuie sa le deschizi…si castigi bani. Primesti 6 $ inca de la inregistrare.Tot ce trebuie sa faci e sa iti citesti e-mail-urile trimise de la diverse companii de publicitate. Nu trebuie sa investesti nimic, doar cateva minute pe zi. Intra si convinge-te!
ESTE SIMPLU: copiati link-ul de mai jos si dati paste in brauserul dumneavoastra, inscrieti-va,e gratis,iar apoi spor la profit!

http://www.maildirect.ro/inregistrare/52611797a6573013091cd69135509664
14 noi, 2014
anonim
Prelucram polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d.ro
14 noi, 2014
VOCEA VALCII 03.11.'13
OCULTA IUDEO MASONA MANIPULEAZA romanica
Dezvăluiri: CINE ESTE BUNICUL LUI VICTOR PONTA?...= un complotist impotriva romaniei...!
AZI netotul aa... pardon nepotul se VREA PRESEDINTE'n romanica ciopartita' si de bunicu' lu...
" Sursele noastre din interiorul PSD susţin că bunicul matern al lui Victor Ponta era evreul rus Naumovici (ulterior, mama Premierului şi-a scurtat numele în "Naum", din motive lesne de înţeles). Până aici, toate bune şi frumoase, nimeni nu e vinovat dacă se naşte nigerian, congolez sau brazilian. La propunerea consilierilor sovietici care conduceau pe atunci România, bunicul lui Ponta este trimis la studii în URSS.

Acolo, după absolvirea Academiei Militare "Frunze", revine în Bucureşti, este avansat "colonel cu stea" – unul din gradele introduse de sovietici după ocupaţia militară a României şi desfiinţat în 1963. Proaspătul colonel Naumovici este încadrat la DIA – Direcţia de Informaţii a Armatei, care, în acea perioadă, era condusă de general-locotenent Serghei Nicolau (pe adevăratul său nume Seghei NIKONOV - născut la 22 septembrie 1905 în Basarabia, pe atunci "gubernie ţaristă"). NIKONOV era un vechi agent al NKVD-ului, cu studii la Iaşi, dar este exmatriculat de Universitate pentru "activitate comunistă" şi pleacă să-şi continue studiile la Bruxelles. Aici este reperat de Siguranţa belgiană iar Serghei Nikonov fuge la Marsilia unde se înscrie în Partidul Comunist Francez. Este adus de sovietici la Bucureşti şi devine Director General al SSI-ului, în perioada ianuarie 1947 – 1951 (SSI-ul era în perioada interbelică şi până în 1951, SSIAR – Serviciul Special de Informaţii al Armatei Române, restructurat în 1940 când a luat denumirea de SSI – Serviciul Special de Informaţii). Serghei Nikonov semnează practic desfiinţarea, în 1951 a SSI-ului, cel mai redutabil serviciu de informaţii şi contrainformaţii militare şi nu numai al României interbelice şi care a şi reuşit, în perio

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ