Răspunsul lui Ponta la o întrebare cheie: "Doar Daciana știe adevărul!"

| 14 noi, 2014

Mihai Gâdea l-a întrebat pe Victor Ponta, joi seară, la Antena 3, care a fost momentul când a plâns ultima dată.

"Mi-e greu să vă răspund la întrebare. În politică, plânsul se leagă de un alt episod în care am fost toți înșelați. Știți momentul "Dragă, Stolo". Din acel moment, orice om politic pe care îl vedeți plângând, îl considerați un fariseu așa cum a fost atunci Traian Băsescu.

Pe de altă parte, sunt momente destule în care sunt foarte impresionat, când mă ascund să nu mă vadă presa. Când văd oameni care suferă, atunci îmi dau lacrimile. Cel mai emoționant moment din această campanie a fost acela în care m-am dus la Cernăuți. Oamenii de acolo sunt foarte săraci. Ei sunt cam cum eram noi acum 15 ani. Într-o comună, am fost primit la grădiniță, cu steagul României alături de steagul Ucrainei, de copii și de învățătoare care vorbeau toți în limba română. Mi-au spus așa: "Dle Ponta, știți cum ne uităm noi la dumneavoastră, cei din România, ca la frații noștri care nu ne-ați uitat niciodată?".

Aproape că mi-au dat lacrimile. M-am gândit la românii care trăiesc în România și se rușinează că sunt români. Oamenii aceia din Cernăuți care au o viață de zece ori mai grea decât noi... spun că sunt români. Atunci a fost momentul când m-am ascuns un pic de camere pentru că am vrut să nu creadă cineva că m-am molipsit de lacrimile fariseului național. Sunt momente de bucurie, dar și momente de compasiune care mă marchează foarte mult. Doar Daciana știe adevărul!", a zis Victor Ponta la Antena 3.

Citeşte şi: Ce a însemnat sărutul lui Rareş Bogdan pe obrazul Dacianei. Fotografia devenită virală după MAREA DEZBATERE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 2014
vpopa
colaborare
Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara. Tot ceea ce aveti nevoie este de un calculator conectat la internet, sa aveti cunostinte privin pachetul Microsoft office. Se ofera contract de colaborare,training permanent si programul este de doar 3 - 4 h/zi.Oferta este valabila pentru toate localitatile tarii. Nu este nevoie de experienta! Pentru mai multe informatii scrieti-mi un mesaj cu textul "info" la adresa de email [email protected]
14 noi, 2014
elena
si Ceausescu o intreba pe Elena
am mai trait in ,,epoca de aur,, cin Nicolae Ceausescu o intreba pe Elena ,care a ajuns sa se vire in in totul.Nu mai vrem asa cuplu.Deci votez K.Iohanis

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ