Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta: Adevăratul Iohannis a fost la prima dezbatere

| 13 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, a declarat, joi seară, că 'adevăratul' Klaus Iohannis a fost cel de la prima dezbatere electorală televizată, în timp ce la cea de-a doua a fost 'o poleială'.

"O explicaţie pentru care cred că domnul Iohanis nu a mai venit e faptul că adevăratul Klaus Iohannis a fost la prima dezbatere, cea de la Realitatea TV. A venit nu doar nepregătit, dar şi foarte arogant, foarte suficient. (...) Eu m-am pregătit câteva zile, mi-am făcut notiţe, nu te poţi duce să fii preşedinte doar că te cheamă Iohannis şi că te susţin Băsescu şi Blaga şi Mihai-Răzvan Ungureanu. A doua dezbatere, cea de la B1 TV, a fost o dezbatere, de fapt, cu Monica Macovei. (...) A venit cu o listă pe care o ştiam de la doamna Macovei. (...) Ieri a fost o poleială. (...) Cred că e bine că nu a venit (la a treia dezbatere - n.r.)', a declarat Ponta, la Antena 3.

Ponta a susţinut că, după cele două dezbateri, alegătorii au avut ocazia să îşi dea seama că Iohannis nu este pregătit să fie preşedintele României.

Citeşte şi: CONCLUZIA lui Iohannis după cele două DEZBATERI: M-am descurcat destul de bine


'După cele două dezbateri pe care le-am avut, ca să spun aşa, ca la fotbal, în deplasare, la dânsul acasă, cred că toată România, chiar şi suporterii domnului Iohannis, au văzut lucruri evidente: în primul rând că domnul Iohannis nu e deloc pregătit să fie preşedintele României. Aici vorbim de o slujbă, de un post, de o poziţie foarte importantă. (...) Eu sunt pregătit din prima zi, din 21 decembrie, să fiu preşedintele României şi al românilor şi să îmi fac datoria faţă de români', a spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ