PREZIDENŢIALE Iohannis: Ponta nu a vrut o dezbatere publică

| 13 noi, 2014

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, joi, la Digi 24, că premierul Victor Ponta nu a dorit o dezbatere publică în actuala campanie electorală, liderul liberal precizând că a acceptat să participe la emisiunile televizate alături de acesta, fiindcă nu i s-ar fi părut normal să nu existe o confruntare între candidaţi.

'Încă de la începutul campaniei electorale, eu am spus că vreau dezbatere şi i-am transmis contracandidatului Victor Ponta că vreau dezbatere. Domnul Ponta a transmis că stă la televizor, mănâncă popcorn şi bea cola. Am înţeles că în primul tur nu s-a coborât domnia sa, de sus, din biroului prim-ministrului, la noi, simpli muritori, care ne agităm în campania electorală. Acum suntem totuşi în turul al doilea şi, acum o săptămână, discuţia a fost la acelaşi nivel. Nu au dorit nici dumnealui, nici staff-ul de campanie să vorbească cu mine sau cu oamenii mei despre o dezbatere publică, pe o platformă accesibilă tuturor jurnaliştilor. Dimpotrivă, domnul Ponta, unilateral, acolo la partid, a stabilit că trebuie să fie patru dezbateri, după cum vrea dumnealui, după orarul dumnealui, lucru care mi s-a părut fundamental eronat', a afirmat Iohannis.

Candidatul ACL a spus că nu-şi explică motivul pentru care Victor Ponta nu a acceptat o dezbatere publică. 'Nu ştiu de ce s-a temut. Poate staff-ul domniei sale nu a fost de acord sau poate baronii care îl împing în faţă nu l-au lăsat. Puteam de acum o lună să stabilim o întâlnire, la IPP sau la Universitate', a menţionat candidatul ACL.

El crede că s-a descurcat onorabil în dezbaterile televizate la care a participat alături de Victor Ponta şi că 'oamenii au văzut ce au avut de văzut'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ