Maestrul Dorel Vişan îl susţine pe VICTOR PONTA în turul II al alegerilor prezidenţiale

| 14 noi, 2014

Îndrăgitul actor Dorel Vişan, care a interpretat peste 50 de roluri în filme româneşti şi internaţionale, îl susţine Victor Ponta în cursa pentru Preşedinţie.

"Sunt mai multe drumuri pentru președinție, dar este o singură cale. Este calea omului care are puterea de a nu lucra pentru un scop despre care știe de la început că nu este bun. (...) Președintele trebuie să aibă șase calități: omenie, dreptate, loialitate, credibilitate, curaj și strategie. Dintre toți candidați, singurul care are strategie este Victor Ponta", declara Dorel Vișan în luna august, în cadrul unei emisiuni televizate.

"Țara trebuie așezată pe normele noastre naționale. Niciun candidat în afară de Victor Ponta nu a fost să marcheze jertfa lui Brâncoveanu, care a fost unică în lume", și-a mai exprimat actorul român aprecierea pentru Victor Ponta.

Citeşte mai mult pe romaniatv.net

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ