Ponta, două întrebări cheie care ar putea să îl destabilizeze pe Klaus Iohannis

| 13 noi, 2014

Premierul Victor Ponta, prezent la o emsisiune televizată la Antena3, i-a transmis contracandidatului său din finala prezidențială, Klaus Iohannis, două întrebări cheie cheie.

”Eu i-am mai pus întrebări, dar nu am primit răspunsuri. Dacă aveam ocazia în seara aceasta să mă întâlnesc cu el aș fi insistat pe mai multe întrebări. Ce credeți, dle Iohannis, despre ce s-a întâmplat în 2012? Până acum nu a vrut să îmi răspundă, deși vrea să fie președintele și celor care au votat pentru demiterea lui Băsescu. Îmi pare rău că nu a vrut să îmi răspundă până acum. Eu am votat pentru demiterea lui Băsescu și cred că am făcut bine. A doua întrebare ar fi legată de retrocedările din Sibiu. I-am prezentat niște date… Pentru Ardeal, Banat, Maramureș, cel mai important proiect USL este descentralizarea. 90% din probleme trebuie să le rezolvi pe plan local. USL a lucrat la proiectul de descentralizare alături de Dragnea și Antonescu. Atunci, Klaus Iohannis a zis că vrea să fie capitala de regiune la Sibiu, nu la Brașov. Asta denotă o superficialitatea pe care am văzut-o și la dezbateri. Când vorbești de un proiect atât de important, nu poți să reduci tot la ce vrei tu”, i-a transmis Ponta lui Klaus Iohannis joi seară.

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, era așteptat la Antena3 pentru o nouă confruntare cu Victor Ponta, însă a refuzat, preferând participarea Digi24. Motivul invocat de Iohannis pentru a declina oferta Antenei 3 a fost aceea că două dezbateri electorale au fost de ajuns pentru electorat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ