ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cum arată lupta dintre Ponta şi Iohannis pe ultima sută de metri

| 14 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Sondajele publicate de majoritatea institutelor de cercetare în ultima perioadă îl indică pe candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, drept favorit pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale de duminică, fiind cotat cu un scor între 53,5% şi 55%, în timp ce pentru contracandidatul său din partea ACL, Klaus Iohannis, este estimat un scor de 45% - 46,5% în opţiunea de vot.

 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit INSCOP, Ponta ar obţine 53,5% iar candidatul Iohannis ar primi 46,5% din voturile românilor.

Sondajul Sociopol, publicat în data de 9 noiembrie, estimează că la alegerile de duminică candidatul stângii ar fi votat de 55% dintre alegători iar cel al dreptei ar obţine un scor de 45%.

În data de 10 noiembrie, IRES a publicat un sondaj potrivit căruia Victor Ponta este cotat cu 54%, în timp ce Klaus Iohannis ar obţine 46%.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit sondajelor publicate ulterior, cei doi contracandidaţi îşi menţin poziţiile. Atât sondajul CURS/Avangarde, publicat în data de 11 noiembrie, cât şi sondajul CSCI din data de 13 noiembrie indică faptul că Victor Ponta este cotat cu 54% iar candidatul ACL - cu 46%.

De precizat că IRES şi Sociopol au efectuat şi exit-poll-uri în ziua alegerilor din primul tur al scrutinului prezidenţial iar CSCI şi INSCOP au efectuat doar sondaje.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ