Victor Ponta: Până pe 21 decembrie îmi angajez răspunderea pe Legea Sportului

| 14 noi, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că poate garanta că până la 21 decembrie îşi angajează răspunderea în faţa Parlamentului pe Legea sportului, dacă se pun de acord Comitetul Olimpic Sportiv Român (COSR) şi Ministerul Sportului, transmite Agerpres.

"Eu ştiu că acum doi ani m-am întâlnit cu preşedinţii de federaţii şi le-am zis: în ziua în care aveţi Legea sportului, îmi angajez răspunderea în faţa Parlamentului ea. Au trecut doi ani. Mai aveţi încă cinci săptămâni în care pot să-mi angajez răspunderea în faţa Parlamentului pe Legea sportului. Dacă sunteţi de acord, COSR şi ministerul, atunci vă garantez că până în 21 decembrie aveţi Legea sportului", a precizat Ponta.

El consideră că prin această lege cel mai important lucru este să fie atraşi atât bani publici, cât şi bani privaţi "împrumut cât mai eficient" .

Premierul Victor Ponta a participat vineri la Izvorani la o conferinţă intitulată "Evaluarea potenţialului olimpic al României: priorităţi în pregătirea şi participarea la Jocurile Olimpice Rio 2016".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ