Klaus Iohannis: USL a murit

| 14 noi, 2014

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, consideră că PSD întreţine artificial ideea de USL, explicând că această construcţie politică 'a murit' după ce a fost denunţată de către liberali, şi că alianţa social-democraţilor cu Călin Popescu Tăriceanu, 'un fel de PFA politic', este 'hilară'.

'Este o poveste pe care o tot ţine la cald dl Ponta. USL este de domeniul trecutului, a murit. Nu mai există prin denunţarea USL de către noi, nu mai poate să existe USL, iar acea poveste că dl Ponta reface USL cu dl Tăriceanu, daţi-mi voie să vă spun că dl Tăriceanu este un fel de PFA politic, o persoană fizică autorizată în politic, nu există acel partid al dl Tăriceanu, deci poate dl Ponta să refacă orice vrea cu persoana sau cu politicianul Tăriceanu, altceva nu are. Este o chestiune destul de hilară ca un mare partid precum PSD să facă o alianţă cu o persoană fizic autorizată. Este o poveste care nu are nici măcar un sâmbure de adevăr care ţinteşte un anumit electorat, care cu nostalgie se gândeşte probabil la vremurile când a existat USL, doar că nu mai există fiindcă PSD a vrut toată puterea', a susţinut Iohannis la RFI.

El a subliniat că denumirea USL nu mai poate fi folosită.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ