Victor Ponta: De luni, nu o să îl mai auziţi pe Iohannis vorbind de românii din diaspora

| 14 noi, 2014

Candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, a susţinut, joi seară, că, de luni, candidatul ACL, Klaus Iohannis, nu va mai aborda subiectul referitor la românii din diaspora.

'Timp de cinci ani, nici Traian Băsescu, nici Vasile Blaga, nici Predoiu, nici Klaus Iohannis nu s-au întrebat nicio secundă ce se întâmplă cu românii din diaspora. După ce au apărut problemele pe 2 (noiembrie - n.r.), şi-au dat seama că au devenit deodată mari susţinători. De luni, nu o să îl mai auziţi pe Klaus Iohannis sau pe Blaga sau pe Predoiu vorbind de românii din diaspora', a spus Ponta, la Antena 3.

El a afirmat că, în calitate de preşedinte, poate crea pentru cei din diaspora un mediu în care să se simtă mândri că sunt români.

'Eu vreau şi cred că pot să fac, alături de Guvern, alături de Parlament, un mediu în care ei oriunde sunt să fie mândri că sunt români, să poată, dacă vor, să se întoarcă acasă în condiţii bune şi să nu fie o dată la cinci ani folosiţi pentru a decide o bătălie politică care se dă în România', a adăugat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ