Victor Ponta: Dacă voi fi preşedinte, voi sprijini Guvernul USL condus de Tăriceanu

| 14 noi, 2014

Premierul Victor Ponta a anunţat, joi seară, că, dacă va fi ales preşedinte, va acorda susţinere totală unui Guvern format de noua Uniune Social Liberală şi condus de Călin Popescu-Tăriceanu.

'Dacă sunt preşedinte, voi sprijini Guvernul format de USL şi condus de Călin Popescu-Tăriceanu, cu social-democraţi, cu toţi cei care au fost în 2012 votaţi de către electorat. În primul rând pentru că eu cred că e un program de guvernare bun, care până acum a dat rezultate bune şi dă în continuare, cu performanţă economică, dar şi cu măsuri sociale şi în al doilea rând pentru că aşa au votat românii în 2012. Românii au votat Guvern USL', a declarat Ponta, la Antena 3.

El a dat asigurări că, în calitate de preşedinte, va avea o colaborare exemplară cu premierul, în interesul ţării.

'Trebuie să refacem USL, trebuie să le dăm oamenilor încrederea că ceea ce au votat au la guvernare până în 2016 şi (...) veţi vedea în sfârşit ce înseamnă un preşedinte care lucrează cu Guvernul, nu lucrează împotriva Guvernului ţării', a spus Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ