KLAUS IOHANNIS despre Crin Antonescu: Cred că ar fi trebuit să mă susţină

| 13 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis a declarat că fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, ar fi trebuit să-l susţină în campania pentru alegerile prezidenţiale.

 

"Cred că Crin Antonescu ar fi trebuit să mă susțină în campanie", a declarat Klaus Iohannis la Digi24.

Citeşte şi:  S-a decis! Acesta este VOTUL SURPRIZĂ al lui CRIN ANTONESCU

Cum a comentat candidatul dreptei prestaţia preşedintelui Băsescu: A funcționat dictonul „Divide et impera”. Nu este stilul meu, vreau să fiu un președinte mediator și integrator, dar neclintit în fața derapajelor.Îmi imaginez un președinte care abordează chestiunile foarte serios, foarte sobru, fără înclinații spre conflict, ci spre mediere.

Citeşte şi: CONCLUZIA lui Iohannis după cele două DEZBATERI: M-am descurcat destul de bine

Cheia succesului în România: EDUCAŢIA

"Pentru mine, și nu doar pentru că sunt profesor, educația este cheia succesului în România. Vom avea tineri care se pot integra rapid pe piața muncii, vom avea tineri bine plătiți. Nivelul veniturilor va crește suficient, ceea ce va lăsa bani pentru sănătate, pentru pensii. Dacă avem educație, avem economie, dacă avem economie avem sănătate. Avem tot ce ne trebuie - oamenii, țara, bogățiile, avem doar nevoie de o conducere care să le pună în valoare.

- Chiar dacă sunt etnic german, sunt cetățean român. Eu sunt român și așa cum am dezvoltat un oraș vreau să dezvolt și România.

- PSD a fost doar o parte din zgomotul de fond, alții au făcut cealaltă parte din zgomotul de fond, am impresia că în primul tur toți m-au atacat pe mine.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ