Gabriela Firea: Toţi reprezentanţii PSD-UNPR-PC vor fi prezenţi duminică în secţiile de votare din Diaspora

| 16 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE DIASPORA 2014. Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat sâmbătă că toţi reprezentanţii PSD-UNPR-PC vor fi prezenţi duminică în secţiile de votare din Diaspora, exprimându-şi, în acelaşi timp speranţa că şi reprezentanţii ACL vor face acelaşi lucru, 'tocmai pentru a nu obstrucţiona în vreun fel dreptul tuturor românilor să voteze', se arată într-un comunicat de presă remis duminică.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 TURUL II. 'Partidul Social-Democrat asigură opinia publică asupra faptului că reprezentanţii PSD-UNPR-PC vor fi prezenţi în secţiile de votare din Diaspora, pentru a garanta buna funcţionare a procesului electoral. Respingem ferm orice fel de intoxicare ce susţine contrariul! Este regretabil că cei de la ACL încearcă să confişte în scop electoral tema votului din Diaspora, lansând public informaţii mincinoase. Avem speranţa că şi ACL se va asigura că reprezentanţii săi vor fi prezenţi în secţiile de votare, tocmai pentru a nu obstrucţiona în vreun fel dreptul tuturor românilor să voteze!', a declarat Gabriela Firea în comunicatul citat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ