REACŢIA fabuloasă a lui Mircea Badea despre Klaus Iohannis: Am ajuns la limita suportabilităţii

| 13 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Candidatul dreptei la alegerile pentru prima funcţie în stat, Klaus Iohannis, a anunţat că nu va veni în această seară la ultima televiziune care ar fi trebuit să organizeze ultima dezbatere, iar Mircea Badea, vedeta postului a punctat că oricum a ajuns la limita suportabilităţii şi nu mai putea să-l vadă pe omul lui Băsescu.

Mircea Badea se bucură că Iohannis nu va veni în această seară la Antena 3, la o nouă confruntare electorală cu Victor Ponta, explicând că a ajuns la limita supotabilităţii după cele două dezbateri anterioare între candidaţii la Preşedinţie.

"Eu sunt foarte bucuros că nu vine domnul Iohannis la Antena 3, nu cred că mai suportam să mă mai uit la încă o dezbatere, confruntare, întâlnire între cei doi candidaţi. Aseară mi-am dat seama că am ajuns la limita suportabilităţii şi nu mai puteam", a spus Mircea Badea, citat de Antena 3.

"Din punctul meu de vedere, ca telespectator, mi se pare mai bine că nu vine Klaus Iohannis, a adăugat Badea.

De asemenea, realizatorul emisiunii În gura presei, de la Antena 3, a explicat că pentru el "era clar că n-am să votez cu ai lui Băsescu".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 2014
pensionar
Gheorghe,ti-ai luat tensiunea??? Si lasa-le naibii de droguri,nepoate,uite in ce hal te-au adus. Spyui ceva de,, porcoi de bani,,!Ai cui,tipule? Ia priveste in ograda comunistilor vostri,doar in ultimii 3 ani de ,,guvernare,,! Daca poti fi om ,realist,si nu lichea platita,desigur.Au furat toti,dragule,dar campionii sunt in ograda socialista,pardon,comunista.
14 noi, 2014
Gheorghe
Antiromânismul băsist - johanist
La aproape 100 de ani de la Marea Unire a românilor într-un singur stat, constatăm că o minoritate – băsiştii - a reuşit să pună mâna pe aproape toate resursele, averea ţării.


Avem aici un mesaj băsist cu care un băsist cu funcţie mare îi înspăimântă pe români: „Multi vor evada in paradisuri fiscale iar cei ramasi nu vor putea plati sau nu vor vrea sa plateasca pentru milogi. Cei care nu vor putea plati vor trimite angajati in carca guvernului sa-i plateasca nu stiu de unde iar cei care nu vor vrea sa plateasca, pana ii executa statul silit se darama sandramaua si veti cauta USL sa le cereti socoteala de ce ati platit o viata contributii si muriti de foame. Sfarsitul Romaniei ca tara moderna este mai aproape decat va inchipuiti”

Avem în rândurile de mai sus filozofia unor demenţi, a unor criminali, care au făcut bani mulţi furându-i pe români!

Ei a primit sau căpuşat o afacere a statului, deci a românilor, au făcut miliarde de euro din afacerea statului, cu munca românilor, nedând înapoi la stat nimic!

Ei cred că au făcut banii datorită talentului lor de mari manageri! Nu pun la socoteală că au făcut porcoiul de bani, fiindcă atâta timp cât au fost la guvernare, nu au plătit corect pentru bunul luat de la stat sau căpuşat, nici că au exploatat nemilos mii de români.

Nici că au dat legi prin care SALARIAŢII AU DEVENIT UNELTE DE MUNCĂ, prin desfiinţare oricăror drepturi ale sindicatelor, a angajării cu contract, a dreptului la odihnă, a dreptului la sănătate!


Ei sunt fericiţi că i-au transformat pe români în „milogi” şi „se dărâmă şandramaua”.

Pentru BĂSIŞTI, românii sunt „nişte viermi” – Bodu –pdl, „mahala ineptă” – Baconschi, „grataragii” – Videanu, „românii nu pot alcătui un popor pentru că valorează cît o turmă: după grămadă, la semnul fierului roşu” - Patapievici iar România „o ţară
14 noi, 2014
Vintila Elena
Locuri de munca urgente!
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ