Scenariu de groază pentru Gâdea şi Badea. Cristian Burci ar putea prelua Antena3

| 10 dec, 2014

Omul de afaceri Cristian Burci, patronul Adevărul Holding şi Prima TV, ar fi iniţiat demersurile pentru a cumpăra creanţa deţinută de Raiffesen Bank în cazul holdingului Intact, deţinut de familia Voiculescu.

Informaţia este lansată "pe surse" de Reporter Virtual, care notează că o astfel de preluare i-ar lăsa pe Mihai Gâdea şi pe Mircea Badea fără slujbă.

Raiffeisen Bank a împrumutat trustul Intact în afacerea de preluare a fostului Institut de Cercetări Alimentare (ICA). Condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare în acest caz a pus banca în situaţia de a-şi vedea banii pierduţi.

Iniţial, banca a anunţat că ar putea ataca în instanţă decizia Curţii de Apel Bucureşti prin care Fiscul primea dreptul de a confisca, libere de orice sarcină, bunuri, terenuri şi imobile aparţinând Grivco şi Intact Media Group şi pentru care banca avea garanţie ipotecară în contul unor credite ce însumează 46 milioane de euro. Ulterior însă, nu a mai apărut nicio informaţie credibilă despre un astfel de demers, notează sursa precizată.

Raiffeisen Bank s-a reorientat şi a luat în considerare ideea vânzării creanţei deţinute de bancă în cazul „Antenelor”. Conform surselor citate de Reporter Virtual, Cristian Burci este cel care negociază intens cu banca pentru cumpărarea creanţei.

Necazurile se ţin scai de Mihai Gâdea. Boss-ul Antenei 3 a fost dat ÎN JUDECATĂ!

Până la această oră, niciuna dintre cele două părţi nu a confirmat informaţia. Dacă ea se dovedește adevărată, se anunţă o perioadă neagră pentru "Antene", Burci având o listă neagră a persoanelor pe care urmează să le îndepărteze, printre aceste nume fiind Mihai Gâdea şi Mircea Badea. Contactați de Evenimentul Zilei, reprezentanții Antenelor au spus că vor emite un comunicat cel mai probabil în cursul zilei de mâine.

Pe de altă parte, Cristian Burci a concediat la sfârșitul săptămânii trecute întregul departament PR de la Prima TV, iar în viitor se anunţă şi alte concedieri.

În urma dezvăluirilor făcute de Reporter Virtual, directorul Antena 3, Mihai Gâdea, a anunţat în emisiunea sa că îl va da în judecată pe autorul articolului, Laurenţiu Ciocăzanu.

"Pe acest mizerabil îl vom acţiona în judecată, poate va recunoaşte cine l-a pus. Poate va spune: sunt chelner sub acoperire", a spus Mihai Gâdea.

Mircea Badea se dă de partea lui Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ