CTP îl atacă DUR pe Mircea Badea. Totul are legătură cu Carmen Iohannis

| 21 noi, 2014

Cristian Tudor Popescu reacţionează dur pe pagina sa de facebook. Acesta îl critică pe Mircea Badea pentru injuriile aduse la adresa viitoarei prime doamne a României - Carmen Iohannis.

"Dl. Badea s-a năpustit asupra doamnei Carmen Iohannis ca un tâlhar de stradă, ca să-i smulgă picioarele, nu geanta: „Multă lume a văzut cum s-a dus la muncă, a doua zi după alegeri, pe jos. Multă lume admiră modestia. Până la urmă, oamenii cu şase case sunt foarte modeşti, ei merg pe jos”. În viziunea d-lui Badea, „doamna Iohannis este un alt model de modestie, are bani, dar merge pe jos” (faptul că, pentru dl. Badea „celălalt model de modestie este Cristian Tudor Popescu, care are bani, dar conduce un hârb de Dacie” nu vreau să-l discut câtuşi de puţin, întrucât sunt de mult imun la insultele d-lui Badea la adresa mea şi a Blanşetei)", scrie CTP într-un editorial intitulat "Iohannis Carmen - burjuia demascată".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ