Klaus Iohannis: Dacă a fost o campanie slabă, atunci Antonescu a ratat oportunitatea să o facă mai bună

| 14 noi, 2014

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a comentat vineri la RFI declaraţia fostului lider al PNL Crin Antonescu conform căreia această campanie electorală a fost 'de departe cea mai slabă', Iohannis arătând că Antonescu a ratat oportunitatea să o facă mai bună.

'Dacă a fost o campanie slabă, atunci şi domnia sa a ratat oportunitatea să o facă mai bună', a afirmat Iohannis la RFI, adăugând că declaraţiile lui Antonescu, 'ca de obicei', nu l-au ajutat.

În ceea ce priveşte o altă afirmaţie a lui Antonescu despre USL, Iohannis a apreciat că 'este bine că măcar în acest punct şi-a spus părerea'.

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat joi că această campanie a fost 'de departe cea mai slabă' şi că reprezintă 'un semn de boală profundă a spaţiului politic românesc'.

'Constat cu mare tristeţe că această campanie electorală pentru prezidenţiale a fost după părerea mea de departe cea mai slabă, a avut nivelul cel mai scăzut, inclusiv cele două întâlniri dintre finalişti. Nu s-a spus şi nu s-a întâmplat nimic esenţial. Acesta este încă un semn de boală, de boală profundă a spaţiului politic românesc', a susţinut Antonescu la RFI.

El a afirmat că nu s-a implicat în campanie şi nu o va face nici de acum înainte. Fostul lider liberal a spus că, pentru el, ziua alegerilor nu va fi 'o duminică veselă'.

Antonescu a adăugat că Victor Ponta, deşi are 'mari şanse să fie preşedinte', încearcă să 'falsifice realitatea' prezentând un PSD la care a anexat nişte grupuri de 'profitori politici' drept 'o mare coaliţie'.

În opinia sa, USL a fost un proiect, şi nu o formă sub care Victor Ponta să-şi 'mascheze' identitatea. Liberalul a mai susţinut că USL a reprezentat un proiect de anvergură care avea la bază ideea de înnoire şi de însănătoşire a vieţii politice româneşti.

'El a eşuat pentru că, aşa cum aş formula sintetic, nu domnul Ponta a fost capabil să schimbe PSD, aşa cum îl ştim de 20 de ani, ci, din păcate, PSD l-a transformat după chipul şi asemănarea sa pe domnul Ponta, dacă vreodată domnul Ponta a dorit altceva', a adăugat Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ