Liviu Dragnea: Obiectivele politice, economice şi sociale ale proiectului USL continuă

| 14 noi, 2014

Preşedinte executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la semnarea declaraţiei politice de înfiinţare a USL 2.0, că liderii social-democraţi şi preşedintele PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, s-au întâlnit pentru a garanta că obiectivele politice, economice şi sociale ale proiectului USL continuă.

"Suntem astăzi aici ca să transmitem un mesaj pentru cei 7,4 milioane de români care în 2012 prin votul lor au spus că vor să se încheie un regim odios, un regim care a dus România într-o criză economică şi morală profundă. Un mesaj pentru toţi românii care în aceşti ani de regim Băsescu s-au simţit oprimaţi, nedreptăţiţi cărora li s-au tăiat salariile (...). Un mesaj pentru românii care la alegerile parlamentare din 2012 au votat USL. Suntem pentru a garanta că obiectivele politice, economice şi sociale ale proiectului USL continuă', a spus vineri Liviu Dragnea.

El a precizat că regretă că fostul lider PNL Crin Antonescu nu este prezent.

"În noiembrie 2010 am fost patru oameni care ne-am întâlnit pentru a discuta de necesitatea şi oportunitatea unui proiect politic care să pună la colţ acest regim - Victor Ponta, Crin Antonescu, Radu Stroe şi cu mine. Ulterior s-a făcut un proiect politic şi nu s-a făcut uşor. (...) Regret că Crin Antonescu nu e cu noi', a spus Dragnea.

El a mai susţinut că după ce Victor Ponta va deveni preşedintele României proiectul USL va continua.

"Suntem aici să garantăm că după ce Victor Ponta va fi ales preşedintele României proiectul USL va continua şi toate obiectivele sociale şi economice care au fost prinse în acel proiect vor face ca românii să o ducă din ce în ce mai bine', a conchis Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, preşedintele PC, Daniel Constantin, preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, şi preşedintele PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, au semnat, vineri seara, la Parlament, o declaraţie politică de înfiinţare a USL 2.0.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ