BĂSESCU: TĂRICEANU este un Agamiţă Dandanache

| 14 noi, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că reînfiinţarea USL-ului este o înşelătorie odioasă.

"Nu poţi face alianţă cu un partid care nu este înregistrat. Tăriceanu este un Agamiţă Dandanache, mă deranjează înşelătoria, falsul. Ponta şi Tăriceanu au fost premieri 7 ani. Am făcut ceea ce puteam să fac, în rest a trebuit să lupt cu ei să apară actul de condamnare a comunismului, a trebuit să mă lupt cu ei să apară ANI. În condiţiile astea, în condiţiile în care nu am negociat cu ei justiţia, sigur că li se pare un regim odios, dar este un regim în favoarea oamenilor, care a pus pe picioare statul. - Aceşti 10 ani cu mine preşedinte înseamnă 7 ani cu ei premieri şi un an cu PSD-ul la guvernare. Au condus 8 ani. A trebuit să vină un Guvern cu Emil Boc care să refacă echilibrele macro-economice", a declarat Traian Băsescu de la Palatul Cotroceni.

Acesta a ţinut să-l atenţioneue pe premierul Victor Ponta să nu se bucure de ura pe care o răspândesc el. "Ei ar vrea ca ţara să fie ca în 2004. Responsabilitatea oamenilor este să vină duminică la vot şi să nu lase ţara pe mâna unor corupţi. Fac din nou un apel către românii de bună-credinţă să vină la vot şi să îşi apere ţara de nişte demagogi care au de apărat o mână de corupţi", a declarat Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 2014
un cetatean
Multumim !
MUltumim dl. presedinte pentru cei 10 ani !va asteptam mereu in viata politica a tarii si de ce nu ! 2016 la o noua campanie.Jos palaria pentru activitatea depusa !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ