Victor Ponta: Îi rog pe români să vină la vot şi să nu creadă că victoria este câştigată

| 14 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Candidatul PSD-UNPR-PC în alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, i-a îndemnat vineri seară pe români să se prezinte la urne duminică, spunându-le că nu trebuie să creadă că 'victoria este câştigată'.

Alegeri prezidenţiale 2014. 'Votul de duminică este cel mai important şi îi rog pe toţi românii oriunde s-ar afla ei să vină la vot şi să nu creadă că victoria este câştigată. Ştiţi foarte bine de ce este în stare, cum spunea Biroul Electoral, mafia PDL. Ştiţi bine ce poate face mafia PDL dacă nu suntem atenţi, dacă nu-i convingem pe oameni că fiecare vot este important şi că trebuie să luptăm până în ultimul moment pentru a nu ne fi furată, încă o dată, speranţa pentru viitor', a spus Ponta, la Parlament, la semnarea declaraţiei politice de înfiinţare a USL 2.0.

Victor Ponta a ţinut să sublinieze că Klaus Iohannis, contracandidatul său în cursa pentru Palatul Cotroceni, 'în niciun caz nu poate să conducă' România.

'Dar şi după ziua de duminică este important ca România să ştie cine va răspunde în faţa românilor pentru guvernarea ţării. Probabil că aţi văzut în această campanie cine vrea să vină din nou la guvernare - Predoiu, MRU, Blaga. Probabil că aţi văzut la dezbaterile televizate că în niciun caz nu poate să conducă dl. Klaus Iohannis. Probabil că toţi românii se întreabă: După 16, cine răspunde de tot ce aţi promis în 2012? Şi am vrut în această seară să dăm un mesaj foarte clar - vor răspunde cei care au primit votul în 2012 - Daniel Constantin, Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea', a mai spus Ponta.

Preşedintele executiv PSD, Liviu Dragnea, preşedintele PC, Daniel Constantin, preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, şi preşedintele PLR, Călin Popescu-Tăriceanu au semnat, vineri seara, la Parlament, o declaraţie politică de înfiinţare a USL 2.0.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ