BĂSESCU: Sunt ameninţat cu puşcăria ca pe vremea Anei Pauker

| 14 noi, 2014

La prima ieşire în public în această campanie pentru turul doi, preşedintele Traian Băsescu a cerut românilor să nu cadă pradă propagandei unuia dintre candidaţi.

"Nu aş vrea ca românii să meargă la vot cu propaganda unuia dintre candidaţi. În această campanie, repetat, atât candidatul PSD cât şi politicieni din acelaşi partid au proferat tot soiul de ameninţări: după ce îşi termina mandatul, Băsescu la puşcărie, asta e casa lui Băsescu şi nu i-o dau... sau afirmaţii legate de familia mea. Le dau un răspuns scurt şi sec: în ce priveşte ameninţările cu puşcăria, sunt specifice politicienilor din anii '50, când Ana Pauker domnea prin România, şi văd că le-a preluat şi candidatul PSD", a spus Traian Băsescu de la Palatul Cotroceni.

Acesta a spus că nimeni nu va găsi în activitate sa încălcări de lege. "În ce priveşte casa, nu am cerut nicio locuinţă anume. Unui fost preşedinte, conform legii, trebuie să i se asigure o reşedinţă în care să i se poată asigura şi paza. În ce mă priveşte, am cerut aplicarea legii, iar dacă Ponta nu vrea să o aplice e problema lui, nu stau cu căciula în mâna la un plagiator. Apropos de jignirile pe care mi le-a adresat, îmi menţin punctul de vedere ca atunci când e faţă în faţă cu mine e ca un pisicuţ", a mai spus Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 2014
Gusty
.......în cel mai fericit caz , casa lui basescu va fi la pushcãrie.......la cât rãu a fãcut acest nemernic ROMÂNIEI shi ROMÂNILOR.....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ