Klaus Iohannis este girul continuării regimului Traian Băsescu

| 16 noi, 2014

Candidatul PNL-PDL, Klaus Iohannis, este girul continuării regimului Traian Băsescu după cei 10 ani în care a dus o politică de austeritate asupra cetățenilor și de batjocorire a valorilor societății românești.  Pactul dintre Băsescu și Iohannis a fost astfel deconspirat de discursul disperat al Președintelui de a-l ajuta pe Iohannis să mai obțină voturi în fața lui  Victor Ponta.

Ultima declarație a lui Traian Băsescu de la Palatul Cotroceni din campania pentru alegerile prezidențiale 2014 s-a axat pe chemarea „băsiștilor” de a ieși  la vot, astfel încât candidatul ACL, Klaus Iohannis, să poată salva regimul Băsescu. Îndemnul dat de șeful statului chiar de la pupitrul prezidențial a tradat disperarea lui Băsescu din cauza sunetului de cătușe.

Candidatul PNL-PDL, Klaus Iohannis, este girul continuării regimului Traian Băsescu după cei 10 ani în care a dus o politică de austeritate asupra cetățenilor și de batjocorire a valorilor societății românești.  Pactul dintre Traian Băsescu și Klaus Iohannis a fost astfel deconspirat de discursul disperat al Președintelui de a-l ajuta pe Iohannis să mai obțină voturi în fața contracandidatului său, Victor Ponta.

Citeşte şi: Pronosticurile liderilor politici cu privire la finala prezidențială de mâine

Traian Băsescu a mizat în ultimele luni pe Klaus Iohannis, pentru că dacă edilul de la Sibiu va ajunge Președintele României, nu va mai intra la pușcărie din cauza gravelor încălcări aduse Constituției României și din pricina dosarelor penale care stau prăfuite în instituțiile ce l-au păzit pe șeful statului de răcoarea din închisoare.

Citeşte şi: BĂSESCU: Sunt ameninţat cu puşcăria ca pe vremea Anei Pauker

Președintele României este acuzat de implicarea în acțiunile josnice comise de grupurile interlope din țară. Mircea Băsescu, fratele Președintelui Traian Băsescu, este judecat, alături de Marian Căpățână, fostul lider al organizației PDL Drăgănești –Olt, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial.

Cei doi au fost arestați preventiv în 20 iunie, după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice înregistrări făcute pe ascuns de fiul acestuia, ce ar proba traficul de influență de care este acuzat fratele Președintelui. Astfel, Mircea Băsescu și Marian Căpățână au fost aduși la Tribunalul Constanța, pentru primul termen în dosarul de trafic de influență și complicitate de influență.

Marian Căpățână a declarat la instanța de judecătorie că va recunoaște faptele comise pentru a beneficia de reducerea limitelor de pedeapsă, însă Mircea Băsescu nu a dorit să spună adevărul, acesta preferând să dea o declarație în fața instanței despre cum s-au întâmplat faptele din punctul său de vedere.

Prin urmare, în timp ce Mircea Băsescu continua să nege că ar fi primit bani de la Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, Marian Căpățână a declarat în fața judecătorilor de la Tribunalul Constanța că ar fi primit de la Sandu Anghel 700 000 de euro, din care 600 000 de euro i-a dat fratelui Președintelui, Mircea Băsescu.

Mai mult, liderul organizației PDL Drăgănești – Olt a subliniat că Mircea Băsescu s-a consultat cu Traian Băsescu în legătură cu cererile lui Bercea Mondial de a interveni Președinte Băsescu pe lângă factorii de decizie din Justiție pentru a îi da sentințe „mai ușoare” în doasele penale ale interlopului în schimbul unor sume imense de bani.

Așadar, sunetul cătușelor l-a adus pe Traian Băsescu într-o situație disperată de a împroșca și mai multă ură, dezinformare și minciună în societate românească. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, pare a fi singura cale de scăpare, dacă va câștiga alegerile prezidențiale, din întunericul macabru al vremurilor viitoare când fostul Președintele al României, Traian Băsescu, va trebui să dea socoteală în fața Justiției față de toate ilegalitățile pe care le-a  comis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ