Ion Cristoiu a anunţat cu cine votează în turul II al alegerilor prezidenţiale

| 16 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 TURUL II. Jurnalistul Ion Cristoiu a anunțat, în seara dinaintea turului 2, cu cine votează în finala prezidențială. El a subliniat că votează pentru un candidat, nu împotriva celuilalt, oferind și argumente în acest sens.

Iată textul postat de Ion Cristoiu pe blogul său:

"Bag seamă că s-a ivit o nouă modă:

Cea de a declara că votezi împotriva lui Victor Ponta.

Desigur, a vota împotriva lui Victor Ponta înseamnă a vota cu Klaus Iohannis.

Numai că, așa cum am mai scris, în nuanța asta se ascunde un mare adevăr:

Cei care declară sus și tare că votează împotriva lui Victor Ponta vor să ne facă să credem că votează pentru răul cel mai mic. Ceva asemănător votului din 2000 împotriva lui Vadim ca să nu se poată spune că s-a votat cu Ion Iliescu.

Sub acest semn – de la Traian Băsescu pînă la Monica Macovei – toți politicienii de Dreapta exagerează în chip voit răul pe care l-ar reprezenta victoria lui Victor Ponta. Ar fi o așa de mare nenorocire pentru țară – ne sugerează ei – că n-avem încotro:

Va trebui să-l votăm pe Klaus Iohannis.

Dincolo de uriașa, incredibila prostie (despre care o să scriu în zilele următoare), de-al transforma pe mucosul politic Victor Ponta într-o personalitate gen Nicolae Ceaușescu, Ion Iliescu, Traian Băsescu (dacă se fac demonstrații și împotriva posibilității de a fi președinte, înseamnă că e ceva de capul lui), șmecheria cu votul împotriva lui Victor Ponta e cea mai mare insultă cu mănuși adusă lui Klaus Iohannis. Cei care o fac – politicieni, jurnaliști, membri ai societății civile – vor să ne spună că, da, Klaus Iohannis nu e bun de președinte, dar noi n-avem încotro, trebuie să-l votăm, pentru că altfel iese președinte Dictatorul Ciumei roșii.

Eu însă declar aici pe proprie răspundere:

Nu votez împotriva lui Victor Ponta, votez pe Klaus Iohannis.

Citeşte continuarea pe blogul lui Ion Cristoiu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 noi, 2014
Costel
Frumos, asa am facut si noi, majoritatea cu capul pe umeri.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ