Cristoiu îl DESFIINŢEAZĂ pe Rareş Bogdan: M-a tratat ca pe o CAMERISTĂ

| 21 noi, 2014

Jurnalistul Ion Cristoiu a rupt subit colaborarea cu Realitatea TV și n-a dorit să dea foarte multe detalii. Acum, însă, Cristoiu iese la atac și șterge pe jos cu fostul său partener de emisiune, Rareș Bogdan.

”Vreau să lămurim un lucru: nu eu am rupt colaborarea cu Realitatea TV, ci Realitatea TV a rupt colaborarea cu mine. Tânărul Rareș Bogdan, care nu mai contenea să mă ridice în slăvi în direct, de mă simțeam prost, pentru că sunt obișnuit cu înjurăturile, a devenit brusc mitocan după emisiunea din seara lui 2 noiembrie 2014.

Vă dau următoarele fapte și judecați singur! Aveam programate emisiuni pentru miercuri, 5 noiembrie 2014 și duminică 9 noiembrie 2014, la ora 22.00. N-o să vă vină să credeți, dar și miercuri și duminică, fiind vorba de emisiuni stabilite împreună cu Bogdan Rareș, am așteptat până la ora 22.00, ca prostul, un telefon de la Rareș Bogdan sau, dacă el considera că e prea mare pentru așa ceva, de la portarul postului, prin care să mi se spună că nu se mai ține emisiunea. Culmea e că nici după aceste emisiuni, Rareș Bogdan n-a catadicsit să mă sune și să-mi explice ce s-a întâmplat. Nici acum, dacă mă întrebați, n-am primit o explicație de câteva rânduri sau de câteva vorbe, de ce s-a purtat așa. Am lucrat de a lungul vieții mele cu sute de jurnaliști, tineri și bătrâni. Nici unul nu și-a permis să mă trateze ca pe camerista nevestei sale. Lucru cu atît mai bizar cu cu cât mai înainte mă copleșea în emisiuni și în particular cu jurăminți fierbinți de respect, și de admirație, deși eu nu i-o cerusem. Am tras concluzia că Rareș Bogdan primise ordin să mă jignească suficient de tare pentru ca eu să înțeleg că nu mai am ce căuta la Realitatea TV.

A fost asemenea autodeconspirării lui Robert Turcescu. De ce a vrut să scape de mine? Pentru că emisiunea din 2 noiembrie 2014 le semnalase Șefilor lui că prezența mea, a jurnalistului care, vorba lui Rareș Bogdan, nu credea în victoria lui Klaus Iohannis, era incompatibilă cu Operațiunea pusă la cale de Servicii în vederea celui de-al doilea tur. Cu aceasta am răspuns și la întrebarea despre activism. Unii jurnaliști au fost activiști din Convingere, alții din Ordin. Cazul Robert Turcescu, despre care am aflat mai multe decît s-a spus în spațiul public, mi-a confirmat bănuiala înspăimîntătoarei putere a Serviciilor asupra presei noastre, de la site-uri finanțate prin intermediul unor firme paravan pînă la ofițeri acoperiți sau agenți de influență în posturi cheie din redacții de ziare și televiziuni”, a declarat Ion Cristoiu, într-un interviu pentru EvZ.

Cristoiu, ipoteză cutremurătoare pentru Băsescu. Ce se ascunde în spatele dosarului Alinei Bica

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 noi, 2014
Kardoian
Nu il desfiinteaza
Păi, d-l Cristoiu, ca bun "român rupt in fund" , NU ÎL DESFIINŢEAZĂ pe Rareş Bogdan!... Doar schelălăie că a fost ejectat de la REALITATEA-TV...

Iarăşi denaturaţi faptele şi dezinformaţi cititorii!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ