Reacţia lui Rareş Bogdan după ce a apărut pe LISTA posibililor consilieri ai lui Iohannis

| 18 noi, 2014

Rareş Bogdan, directorul editorial al Realitatea TV şi prezentatorul emisiunii "Jocuri de putere",  spune că nu este adevărat cum că numele său figurează pe lista potenţialilor conislieri ai lui Klaus Iohannis. Acesta a declarat pe facebook-ul său că nu renunţă la meseria de jurnalist pentru nimic în lume.

Sunt anti-baroni! Consider ca acestia sunt un pericol pentru firava democratie romaneasca. Sunt impotriva arogantei si auto-suficientei, impotriva minciunii si imposturii reprezentate de catre Victor Ponta si a camarilei sale. Optiunea mea s-a potrivit cu Klaus Johannis, simplu. Romanii au oferit un Exercițiu de toleranta. Domnul Klaus Johannis este dublu-minoritar. Intr-o tara majoritar ortodoxa dansul este protestant, lutheran si intr-o tara cu 92% populatie de etnie romana dansul face parte din una dintre cele mai mici, dar respectate etnii, cea germana, fiind un sas autentic din zona Sibiului. Romanii se dovedesc mai mult decat toleranti, chiar spectaculosi in normalitatea lor.

Klaus Johannis este un PRESEDINTE care ne poate racorda la interesul Germaniei. Mi-as dori sa aibă un set de consilieri excepționali pentru a nu eșua dupa modelul Emil Constantinescu, dar va informez pe aceasta cale ca eu nu sunt si nu voi fi altceva decat un jurnalist dedicat meseriei sale si telespectatorilor sai.

Nu imi las Studioul, masuta mea si camerele de luat vederi de la “Jocuri de putere” pentru nimic in lume! Si este oricum o discutie falsa…. Telespectatorii mei sunt mai importanti decat orice demnitate in statul roman! Ne vedem la ora 22.00 la “Jocuri de putere”. REVOLUTIA bunului simt CONTINUA. UNITI SALVAM TOATA ROMANIA!”, a scris în urmă cu câteva minute jurnalistul pe contul său de Facebook.

CITESTE SI Iohannis calcă pe urmele lui Băsescu în privinţa consilierilor prezidenţiali. Patru nume pe lista favoriţilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 noi, 2014
nicol
Locuri de munca pentru toata lumea. Cerem si oferim seriozitate maxima. sellectia este riguroasa, necesitand rabdare, perseverenta si un curs gratuit. Se lucreaza pe calculator, de acasa. Pentru detalii trimiteti info la [email protected]
19 noi, 2014
Voicu Nicu
rasplata
Normal ca lipitorii de afise trebuie rasplatiti. Acest Rares B radia de fericire inainte de anuntarea exitpol-lului. Era uluit in fericire pt ca nu se astepta la asa ceva, dupa ce cu cateva zile inainte, era consternat de incopetenta neamtului. Omul a ajutat, trebuie recompensat dar nu ni se spune ce ar trebui sa ...consilieze. oricum isi face meseria dupa cum ii dicteaza stapanul si seamana din ce in ce mai mult cu predecesorul sau intruale postului... col Turcescu.
18 noi, 2014
venera
www
bravo Rares. respect astfel de oameni care isi fac meseria cu devotament si suflet. avem nevoie de tine la televizor.
18 noi, 2014
cornel
rares bogdan e un demagog, e impotriva minciunii si imposturii lui ponta, dar aproba minciuna, necinstea si impostura lui iohanis sapte case, si intermediarul vanzarilor de copii. D-le Bogdan va-ti intrebat de ce parintii lui nu au fost chemati la securitate in timp ce alti sasi din cartier erau luati pe sus, si de ce dupa revolutie au plecat, iar iohanis nu?pacat d-le bogdan, mare pacat, aveti aceleasiideologii periculoase, ca sa nu spun extremiste, ca ale patronuluid-voastra.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ