SURPRIZĂ! Andrei Gheorghe a anunţat pe cine vrea preşedinte

| 16 noi, 2014

PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio, și-a anunțat dorința de a merge la vot. El a lansat și un mesaj înainte de cursa finală pentru Cotroceni în care se întrec Victor Ponta și Klaus Iohannis.

PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. ”Confuzii grave si intr'o tabăra si in cealaltă. Toți confunda ce cred ei cu ceea ce este adevărat. Sau poate vor sa confunde. Un cîntăreț ca Mihai Sturzu; care trăiește de pe urma drepturilor de autor; nu are cum sa confunde plagiatul cu creatia. Si totuși domnia sa reușește sa se cliveze in ochii noștri in cel puțin doua persoane simultan. La fel si gurul domniei sale, Victor Ponta, ale care-i nelămuri asupra propriei identității au născut bancuri despre nelamurirea soției care nu mai știa cu cine se culca si cu cine se scoala: o fi deputatul, o fi premierul, o fi...Schizofrenia publica de stat înalt funcțională este doctrina politicianului roman. Poate cineva normal sa nege implicarea bisericii in campanie? Deși pare imposibil, găsesc imediat preacuvioși care îmi bat obrazul. Si tot așa ca surda pe mormint. Acuma a început o mai noua "lume noua" iar aceasta'i pe internet. Acolo sint scolasticii, gânditorii si informații. Un sos de GDS amestecat cu OCS. In realitate minți rudimentare care dau share la pisici, poptamas si mondene. Orbii striga cu ardoare ca văd iar surzii dansează salsa. Confuzia între film si realitate e periculoasa așa cum a observat de curind si tinarul vandam de cimpie, mirceabadeachiar el. Si doare cind te întâlnești cu pumnul. Pumnul românesc e al dracu de dureros. Dacă nu credeți uitati'va la 89. Da am îndurat, da am înghițit dar la un moment dat cind nu am mai putut suporta am explodat si i'am omorât. Ne omorim conducătorii. Le oferim totul, ii răsfățam, ne supunem dar la un moment dat ne enervam sii'i omorim. Neamul asta pașnic spre placid are momente in care își depășește mediocritatea, heirupismul si indolenta si bubuie. Bubuie in fata celor pe care i- a tolerat, cărora le'a oferit toate șansele si care l'au trădat. Si sa vezi atunci reconcilierea între realitate si iluzie cum se petrece brusc si in văzul tuturor. Am îndurat 25 de ani. Am tot acceptat. Si s'ar putea sa ne cam săturăm.”, e mesajul lui Gheorghe, potrivit stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Ion Cristoiu a anunţat cu cine votează în turul II al alegerilor prezidenţiale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

157 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 oct, 18:10
Edcbclife
tsnivsewdcxhofbldOpispBtjunurng
tadalafil citrate dosage bodybuilding erectalis tadalafil tadalafil side effects
17 oct, 20:16
Wnwfclife
tsniksawfwfsxhofbldOpispBtjunurng
metronidazole mutagenicity hepatotoxicity caused by metronidazole overdose metronidazole flagyl for diarrhea
17 oct, 13:30
NwnmSeeta
zxsrgregehnddOpispBtjunurnr
lisinopril insomnia lisinopril?trackid=sp-006 hydrochlorothiazide and losartan
17 oct, 07:05
Edvdaxopy
nsfjdegdyqrilergjvgheessuchedaz
tenormin pharmacological action tenormin 100 mg nebenwirkungen atenolol before or after exercise
15 oct, 18:15
Ebtvclife
tsnivswxhofbldOpispBtjunurng
nolvadex aanvraagformulier nolvadex or clomid in pct tamoxifen food avoid

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ