PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Primele VICTIME ale alegerilor, anunţate de MAI

| 16 noi, 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. MAI a anunţat deschiderea unui dosar penal în judeţul Bacău pe numele unui bărbat de 35 ani care şi-a fotografiat buletinul de vot în timp ce se afla în cabină, situaţia fiind sesizată de membrii secţiei de votare, a anunţat duminică Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al ministerului.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Infracţiunea este de violare a confidenţialităţii votului, aşa cum este prevăzută şi pedepsită de art. 389 din Codul penal.

Un alt dosar penal a fost întocmit în judeţul Gorj unui bărbat de 58 ani care a agresat fizic şi verbal un bătrân în apropierea secţiei de votare.

Oficialul MAI a mai arătat că prima sancţiune contravenţională a fost aplicată de poliţiştii din Călăraşi - 1.500 lei pentru continuarea propagandei electorale.

De asemenea, într-un sat din judeţul Bistriţa Năsăud poliţiştii au fost sesizaţi că mai mulţi localnici au găsit în faţa casei pungi cu alimente. În prezent se fac verificări dacă se respectă condiţiile unei infracţiuni, a spus Dajbog.

De la deschiderea secţiilor de votare în întreaga ţară au fost sesizate şase incidente.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ